Wednesday, April 25, 2012

mimpi yang pelik..

Assalamualaikum.. :)



aku tak tahu kenape
memang pelik sangat2
tapi best pun ada jugak rasanya XD

semalam aku mimpi
dalam mimpi tu aku dah jadi MAKKK!
anak aku kembar.
bukan kembar 2.bukan kembar tiga
tapi KEMBAR SEPULUH!
hahaha.sumpah kelakar

tak tahu lah macam mane blh terpesong jauh mimpi tu
padahal sebelum tidur,semua doa aku dah baca
pastu aku dah lah tgh nebes fikir pasal test jpj esk
dan dan lah pulak mimpi dah beranak
hahah

tapi dalam mimpi tu muka budak2 tu semua aku ingat.
semua comelll
badan dorang kecik2 je
ye lah en.dah kembar sepuluh

yang lagi pelik dalam mimpi tu 'SUAMI' aku tak muncul2 pun
aku dgn family aku je yang jaga budak2 tu
mesti 'SUAMI' aku tu hencem sebab anak2 kiteorang comel belaka :P
dalam mimpi tu aku rasa bahagia gila kutt
yelahh kann.budak2 comel,sapa yang tak suka?

apa2pun mintak2 tak jadi kenyataan
sampai sepuluh orang?
naya nak menjaganyaa nyahhh!

kalau macam ni okeyy lah en. kembar dua je  :)
(jangan pedulikan apa yg ayah dorang buat,fokuskan kat babies yg comel tu)



ps : esk kali ketiga jpj test.tak tahu nak rasa apa lagi dah.mintak2 lulus lah esk
     dah byk sgt masa terbuang. insya-Allah :)