Thursday, December 30, 2010

Cayalah Harimau Malaya! :)




well,congrats lah buat pasukan bola sepak Malaysia kita sebab menang tahun ni..
aku tak lah minat bola sangat tapi sebab Malaysia yg lwn semalam,aku lah yg paling over menjerit bersorak depan tv dgn abang2 aku..haha
agak bengkek juga tgk players indonesia semalam.
macam nak maki2 pun ada!

tak silap aku Malaysia tunggu 14 tahun utk masuk final Piala Suzuki tu.
last masuk tahun 1996 tp kalah dgn Thailand.
akhirnya semalam dpt lah team bola Malaysia genggam piala yg berat tu! :)

tapi aku kagum gila lah dgn keeper Malaysia, Khairul Fahmi.
power gila ohh dia tangkap bola!
abang aku kata dia keeper terbaik yg Malaysia ada buat masa ni..
power lah tu kan? :D